onze foto's

Muzenisse is een gemengd kamerkoor met een 19-tal zangers, dat in 2016 in 1e afdeling werd gerangschikt tijdens de provinciale koorwedstrijd Oost-Vlaanderen. Muzenisse is lid van Koor en Stem.

We concentreren ons op het profane en religieuze repertoire, en proberen een breed gamma aan stijlperiodes en genres te overbruggen.

We opteren bij concerten veelal voor een afwisselend programma, zodat het zowel voor de zangers als voor de luisteraars een aangename avond of namiddag wordt. We zijn ook geïnteresseerd om samen te werken met andere (evenwaardige) koren in grotere projecten, en hebben zelf enkele projecten in ontwikkeling.

We zingen in de Stekene muziekacademie elke donderdag van 20u tot 22u15, met een drankje tijdens de pauze, zodat we ook onze sociale contacten kunnen onderhouden en de kas kunnen spijzen. Van 1 juli tot 15 augustus liggen de repetities stil en genieten we van een verdiende vakantie. Een dagelijks bestuur en een partiturencomit├ę zorgen ervoor dat de werking van het koor organisatorisch, financieel en artistiek op wieltjes blijft lopen.